Program

16.03.2009 23:55

 

Začátek akce byl naplánován na druhou hodinu, ale první nedočkavci se začali scházet už po půl druhé. Samozřejmě, když oblečení kostýmu nebo dotvoření masky zabere nějaký čas a když chce být jeden včas připraven, musí s tím počítat.

Děti, které dorazili dříve, mohly vyplnit čas malováním. nejen omalovánek, ale i na speciální kombinézu, a  vyzdobit ji pro moderátora. Vzniklo úžasné dílo, které jsme moderátorovi radši vůbec nepůjčili, protože bude krásnou ozdobou ve Sluníčku:)) Postupně se sešlo celkem 37 dětí + jejich doprovod!

No a pak už se mohlo oficielně začít. Po úvodním proslovu a promenádě masek začal ten pravý karnevalový kolotoč-tanec, soutěže, tanec, hry, zkrátka volně organizovaná zábava, která nakonec vyústila v opravdický a dóost dobrý rej masek. Děti tančily a vůbec se nestyděly, ani když měly sólo.

Potom si všichni mohli odpočinout při vyhlašování tomboly (která byla opravdu bohatá). Následovalo vyhlášení nejhezčí masky, kterou se stala žlutá teletubies Lálá. Nakonec se děti dočkaly i překvapení v podobě balónků, které se na ně snesly shůry:)

Podle nálady, která panovala, podle prvních ohlasů, ale především podle nadšení dětiček snad můžeme říci, že se karneval povedl a že bychom chtěli příští rok uspořádat další, minimálně stejně podařený!

—————

Zpět


 

Co je Sluníčko

Klub dětí a rodičů (prarodičů), který nabízí možnost společných setkání, programu a přátelského posezení. Naše herna se nachází v prvním patře budovy místní restaurace U Chrousta

 

Sluníčko bylo založeno v roce 2008 a funguje v obci VRBIČANY.