Karneval 2010

01.03.2010 13:30

 Letošní karneval byl hodně povedený! Už od půl druhé se scházely děti  v úžasných maskách z blízka i z daleka a brzy zaplnily celý sál. A opět se výborně bavily-nejprve si každý mohl ozdobit svého koníka na tyči a pak ho pořádně prohnat po sále. Následovala promenáda masek, kterých se sešlo tolik, že naši fotografové měli plné ruce práce je všechny zachytit. Pak se tancovalo, soutěžilo, hrály hry....samozřejmě se losovala tombola, která byla plná krásných dárečků. Na konci naše vážená porota (složená z vrbičanských rodaček a pamětnic karnevalů a masopustů minulých) vyhlásila 3 masky, které se jim nejvíce líbily. Byl to Šašek Jéňa, kterého doprovázela jeho krásná královna, Bílá paní Leontýnka a Beruška Kačenka! Ale i ostatní děti dostaly za odměnu diplom a malý dáreček, tak snad nikdo neodešel s prázdnou. Pak už zbyl čas je na závěrečný tanec a překvapení-vodopád bublinek, kteý se na děti snášel a který byl rozhodně tím správným završením celého odpoledne!

Fotky zatím najdete na www.vrbicanskyblog.cz, brzy se objeví i tady

Začátek nového roku přinesl tu správnou zimu, alespoň děti jsou určitě nadšené. Hurá ven!  A pořádně si užít bobování, bruslení, lyžování. Také postavit sněhovy bunkr a samozřejmě sněhuláka. Tak to má být:) A stejně tak patří k tomuto období v roce karnevalové a maspoustní zábavy. Nejinak tomu bude i u nás a stejně jako vloni Vás pozveme na karneval, který se bude konat 27.února 2010 od 14-ti hodin na sále restaurace U chrousta.

 

—————

Zpět


 

Co je Sluníčko

Klub dětí a rodičů (prarodičů), který nabízí možnost společných setkání, programu a přátelského posezení. Naše herna se nachází v prvním patře budovy místní restaurace U Chrousta

 

Sluníčko bylo založeno v roce 2008 a funguje v obci VRBIČANY.