Dětský den 2011

27.12.2011 19:57

odkaz na webová alba Picasa



Letos se Dětský den konal až těsně před prázdninami, poslední červnový víkend. Slibovali jsme si, že nám tento pozdní termín přinese konečně letní počasí. To se sice úplně nesplnilo, ale myslím, že si na počasí nemůžeme stěžovat-ani zima, ani vedro, ani déšť, snad jen trochu víc profukovalo, no zkrátka ideální počasí na soutěžení, hraní a dovádění na hřišti.

 

Program se tento rok nesl v duchu sportovních her a tak si děti mohly vyzkoušet své dovednosti v různých disciplínách a poměřit svoje výkony s kamarády. A  tak se  závodilo, co síly stačily a výkony byly opravdu úžasné. Nakonec ale snad nikomu nevadilo, že platilo známé - Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se! Děti si odnesli odměnu za soutěže, diplom a medaily. Závěr patřil jako už tradičně vystoupení ultralehkého letadla, které děti zkrátka milují ;-)

 

Také letos bychom chtěli poděkovat všem, kteří nám pomohli s přípravou akce nebo v jejím průběhu. Bez nich bychom to nezvládli!! O krásnou fotodokumentaci se postaral Petr Hájek, za což mu také patří velký dík. A samozřejmě děkujeme také sponzorům, kteří nás podporují!

—————

Zpět


 

Co je Sluníčko

Klub dětí a rodičů (prarodičů), který nabízí možnost společných setkání, programu a přátelského posezení. Naše herna se nachází v prvním patře budovy místní restaurace U Chrousta

 

Sluníčko bylo založeno v roce 2008 a funguje v obci VRBIČANY.