čarodějnice 2010

08.06.2010 14:31

 

Čarodějnický rej

Oslava proběhla a myslíme, že se velmi vydařila! Letos jsme slavili nejen svátek všech čarodějnic, ale také to, že konečně máme ve Vrbičanech místo, kde se děti mohou scházet a hrát si. Za hasičárnou je pískoviště, lavičky a pár herních prvků, což bohatě stačí ke spokojenosti všech (jak dětí, tak maminek;-)  Když se k tomu přidá ještě trampolína, na kterou se vešly skoro všechny přítomné děti, je jasné, že se snad nikdo nenudil. 

Přesto se děti nechaly nalákat a šly si trochu zasoutěžit- čekal je Čaroběh a let na košťatech, za což byly sladce odměněny. Pak už se zapálil oheň, na kterém jsme upálily vycpanou zlou čarodějnici. Když se oheň pročistil, opekli jsme si buřtíky a pak si ještě děti mohly vyzkoušet míchání lektvarů a kouzelných nápojů z tajemných ingrediencí. Následovala volná zábava, která trvala do pozdních večerních hodin.

Fotografie už najdete ve Fotogalerie

 

—————

Zpět


 

Co je Sluníčko

Klub dětí a rodičů (prarodičů), který nabízí možnost společných setkání, programu a přátelského posezení. Naše herna se nachází v prvním patře budovy místní restaurace U Chrousta

 

Sluníčko bylo založeno v roce 2008 a funguje v obci VRBIČANY.